PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut. We doen dit door de hoeveelheid werk en in te zetten personeel optimaal op elkaar af te stemmen. Het is essentieel om naar het fundament van organisaties te kijken. We geloven dan ook dat alléén als het fundament klopt, het volledig potentieel van mens en organisatie benut kan worden.

Als dat goed gaat, ontstaat er vrijheid, trots en rust in de organisatie. Dat noemen we workforce management bij PlanMen. Je mensen worden er echt blij van. Zij zorgen immers voor tevreden klanten én dus voor goede resultaten. Dat is onze drijfveer!

Om workforce management echt te laten werken, is het zaak goed te kijken naar je organisatie. Welke klanten bedien ik? Wat is de voorspelbaarheid van de klantvraag en de beschikbaarheid van je mensen? Wat is de cultuur binnen je organisatie en wie is verantwoordelijk voor de planning en het rooster? En hoe leg je de verbinding tussen HRM, financiën en het primaire proces? Onze visie is dat als het fundament klopt, je het volledige potentieel van je organisatie pas kunt benutten.

De PlanMen Planningsschijf van Zes

PlanMen hanteert de Planningsschijf van Zes om personeelsplanning goed in te richten. Als dat lukt, ontstaat er vrijheid, trots en rust in organisaties. Dat noemen we workforce management. Je mensen worden er echt blij van. Zij zorgen immers voor tevreden klanten en dus voor goede resultaten. Dus, maak van planning geen hindernis, maar een springplank naar succes!