Het huidige bestuur van de vereniging bestaat uit:

Rik Bronswijk (voorzitter) – Sr. Consultant / WFM docent bij Coniche

Toen ik begon met werken rolde ik de wereld van klantcontact binnen om er vervolgens nooit meer weg te gaan.  De dynamiek, de hectiek, de mensen die het verschil maken… Ik krijg er nog elke dag veel energie van!  Na jaren als manager en directeur bij diverse organisaties te hebben gewerkt ben ik sinds 6 jaar docent en consultant binnen het mooie en uitdagende vakgebied.
Als voorzitter van de WMFA wil ik mensen en organisaties verbinden, van elkaar laten leren en laten groeien.  Het Workforce Management vak gaat de volgende fase in. Verdere professionalisering en meer erkenning van opleidingen en vakkennis. Van WFM wordt steeds meer verwacht en dat is terecht. Wij als beroepsvereniging gaan helpen die verwachtingen te overtreffen.

Patrick Hubers (secretaris/penningmeester) – Principal Consultant / WFM docent bij PlanMen

Ik weet nog steeds niet wat ik wil worden als ik later groot ben… Ik zwerf tussen analytisch en creatief, begon met een studie electrotechniek om over te stappen op muziekwetenschap. En nu zit ik in een vak waar ik linker- en rechterhelft allebei kan aanspreken.
Zoals velen in dit vak ben ik ooit “per ongeluk” in een contact center terecht gekomen. Na ervaring te hebben opgedaan in de operatie, als proces improvement consultant en als informatie-analist ben ik de opgedane kennis gaan combineren in workforce management. Een mooi vak van cijfers én mensen, van analyse en verandermanagement, van processen aanscherpen en tegelijk vertrouwen op het gezonde verstand van de professionals op de werkvloer.
En dat vak verdient veel meer aandacht. Daar wil ik me, als bestuurslid van de WFMA, dan ook sterk voor maken. Dit is een écht vak, voor creatieve én analytische mensen.

Hester Stehouwer – Lead WFM & BI RKS bij Rabobank

Ik heb een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Op de kunstacademie dacht ik al buiten de kaders en als tennistrainster zette ik mijn resultaatgerichtheid en sociale vaardigheden in. Tijdens mijn werk als planner en forecaster studeerde ik in de avond uren HBO Bedrijfskunde en Post HBO WFM. 
Naast mijn gezin, met mijn man Olaf en twee zonen Henk en David, heb ik een passie voor golfen, skiën en tuinieren.
Ik durf mij een echte WFM expert noemen. Een met passie gedreven WFM-er die klanten een optimale bereikbaarheid levert, door ervaring en persoonlijkheid te koppelen aan mijn jarenlange ervaring als WFM specialist.

Taco Jansen – Zelfstandig WFM Expert en Consultant

Tijdens mijn hbo-opleiding heb ik kennis gemaakt met het werken in een contact center en was op slag verliefd. De dynamiek van het werk maakt dat niet één dag hetzelfde is en daar krijg ik energie van.
Inmiddels werk ik alweer meer dan 20 jaar binnen deze mooie branche en beleef hier nog elke dag plezier aan. Workforce management is mijn specialisme en hiermee ondersteun ik als consultant, interim- en projectmanager organisaties bij het opzetten en verbeteren van het klantcontact. Daarnaast haal ik voldoening uit het opleiden, coachen en begeleiden van WFM-professionals.
Workforce management is een cruciaal onderdeel binnen ieder contact center en ontwikkeld zich nog elke dag. Het delen van kennis en ervaring en het kunnen sparren met enthousiaste vakgenoten is voor mij van groot belang. Dit is dan ook de reden waarom ik blij ben met de oprichting van de WFM Association en heb ik er niet over na hoeven denken toen mij werd gevraagd om aan te sluiten.